Lorenco: Rosi je nevaspitan!

Motociklista Jamahe kaže da je sve stvar vaspitanja, i da Doktor jednostavno nema osnovnu kulturu, odnosno da ne poznaje pravila komunikacije.

Ostali sportovi 14.09.2016 | 19:45
Lorenco: Rosi je nevaspitan!
Motociklista Jamahe, Horhe Lorenco ponovo je zaoštrio odnose sa Valentinom Rosijem. Nakon prethodne trke u Brnu oni su se sočno raspravljali oko problematičnog preticanja za koga Lorenco tvrdi da bi se loše završilo po njega da nije popustio italijanu. 

„Ako imaš 37 godina, moraš da znaš kada treba da pustiš druge da pričaju. Sve je stvar vaspitanja. On uvek radi isto, svakog četvrtka tokom konferencije. Kada drugi vozači pričaju, on takođe priča i to jako, jako glasno“, kaže Lorenco koji se uskoro seli iz Jamahe u ekipu Dukatija.

„Desilo se da me je prekinuo kada je bio moj red da govorim. Želeo sam da odgovorim na pitanje koje mi je postavljeno, jednostavno da dam svoje mišljenje. Odjednom, on je počeo da se smeje, kao što je i obično slučaj kada drugi vozači govore tokom konferencije za štampu“, rekao je Horhe Lorenco jednostavno ne može da podnese dijaloge, ali ni boravak s Doktorom pod istim krovom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar