Златан брани Погбу: Прогутаћете своје ријечи!

Швеђанин има поруку за оне који исмевају одлуку Јунајтеда да врати Пола Погбу и који критикују игру младог Француза.

Фудбал 17.09.2016 | 15:00
Златан брани Погбу: Прогутаћете своје ријечи!
"Фернандињо (везиста Манчестер ситија) још не зна шта да уради са 89 милиона фунти које је у суботу донео кући у џепу", шала је којом навијачи "грађана" ликују после тријумфа у дербију Манчестера.

Наравно, она је усмерена ка Полу Погби и ка његовом наступу против градског ривала, у поразу 1:2, током којег је његов ривал из Бразила, задњи везни Ситија, одиграо заиста одличан меч.

Заједно са Маруаном Фелаинијем, Француз је на мети гласних критика, јер су Кевин Де Брујне и Давид Силва добили (и искористили) простор да се размахну, а "ђаволи" их углавном нису спречавали у томе.

Погбин саиграч - Златан Ибрахимовић, има јасну поруку за све који критикују скупо плаћеног везисту.

"Сви љубоморни,  који сада причају о њему, прогутаће своје речи и све што су изговорили. Он ће бити само бољи и бољи и све ће оставити за собом", рекао је Швеђанин у одбрану Француза.

С обзиром на то да у прве три утакмице од повратка међу "ђаволе" Погба није ни асистирао ни затресао мрежу, све су гласније критике на његов рачун.

За разлику од њега, Ибрахимовић је одмах показао квалитет и редовно постиже голове, али не жели да се превелики терет стави на леђа његовог саиграча.

"Мој однос са Полом је прост: ја говорим, он слуша. Пол је играч са много талента и морате бити реални када је он у питању. Многи га стављају под огроман притисак и његов трансфер изазвао је огромну пажњу. Нисам га раније познавао, али сад, када сам га упознао, могу да вам кажем да он заиста ради невероватно много. Он стварно има жељу да напредује и став му је одличан. Али, не смете заборавити да је јако млад. То је све што имам да кажем", подвукао је Ибрахимовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар