Zlatan brani Pogbu: Progutaćete svoje riječi!

Šveđanin ima poruku za one koji ismevaju odluku Junajteda da vrati Pola Pogbu i koji kritikuju igru mladog Francuza.

Fudbal 17.09.2016 | 15:00
Zlatan brani Pogbu: Progutaćete svoje riječi!
"Fernandinjo (vezista Mančester sitija) još ne zna šta da uradi sa 89 miliona funti koje je u subotu doneo kući u džepu", šala je kojom navijači "građana" likuju posle trijumfa u derbiju Mančestera.

Naravno, ona je usmerena ka Polu Pogbi i ka njegovom nastupu protiv gradskog rivala, u porazu 1:2, tokom kojeg je njegov rival iz Brazila, zadnji vezni Sitija, odigrao zaista odličan meč.

Zajedno sa Maruanom Felainijem, Francuz je na meti glasnih kritika, jer su Kevin De Brujne i David Silva dobili (i iskoristili) prostor da se razmahnu, a "đavoli" ih uglavnom nisu sprečavali u tome.

Pogbin saigrač - Zlatan Ibrahimović, ima jasnu poruku za sve koji kritikuju skupo plaćenog vezistu.

"Svi ljubomorni,  koji sada pričaju o njemu, progutaće svoje reči i sve što su izgovorili. On će biti samo bolji i bolji i sve će ostaviti za sobom", rekao je Šveđanin u odbranu Francuza.

S obzirom na to da u prve tri utakmice od povratka među "đavole" Pogba nije ni asistirao ni zatresao mrežu, sve su glasnije kritike na njegov račun.

Za razliku od njega, Ibrahimović je odmah pokazao kvalitet i redovno postiže golove, ali ne želi da se preveliki teret stavi na leđa njegovog saigrača.

"Moj odnos sa Polom je prost: ja govorim, on sluša. Pol je igrač sa mnogo talenta i morate biti realni kada je on u pitanju. Mnogi ga stavljaju pod ogroman pritisak i njegov transfer izazvao je ogromnu pažnju. Nisam ga ranije poznavao, ali sad, kada sam ga upoznao, mogu da vam kažem da on zaista radi neverovatno mnogo. On stvarno ima želju da napreduje i stav mu je odličan. Ali, ne smete zaboraviti da je jako mlad. To je sve što imam da kažem", podvukao je Ibrahimović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar