Грујић: Сљедећа сезона је сигурно моја!

Нови фудбалер Ливерпула Марко Грујић изјавио је да ће у првој сезони на Енфилду стрпљиво чекати шансу, учити од старијих играча.

Фудбал 14.09.2016 | 18:00
Грујић: Сљедећа сезона је сигурно моја!
Грујић је истакао да ће следећа сигурно бити његова.

"Није ми било лако на припремама, велика је разлика између Србије и Премијер лиге, овде је фудбал на вишем нивоу. Све је теже, али трудим се и прилагођавам. Огромна ми је част да играм са најбољим фудбалерима на свету, потрудићу се да се изборим за минутажу и напредујем. Уверен сам да ће следећа сезона да буде моја и да ћу показати све што могу", изјавио је Грујић за сајт клуба.

Репрезентативни везиста осврнуо се на долазак међу 'Црвене' и препреке на које је наишао.

"Било је тешко у предсезони, посебно због мене јер сам дошао овде где је све на много вишем нивоу. Трчање и вежбе на тренинзима много су теже, али и даље учим и сигуран сам да ћу се адаптирати. Поносан сам што могу да радим са оваквим сручним штабом и сигуран сам да ће све бити како треба".

Он је поновио да је клуб веома сличан Црвеној звезди у којој је одрастао.

"Постоји скоро иста хармонија између клуба и навијаца, осетим је на сваком кораку. И Звезда и Ливерпул функционишу као породица. Свуда где смо били људи бодре Ливерпул, то сам приметио током летње турнеје", поручио је Грујић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар