Grujić: Sljedeća sezona je sigurno moja!

Novi fudbaler Liverpula Marko Grujić izjavio je da će u prvoj sezoni na Enfildu strpljivo čekati šansu, učiti od starijih igrača.

Fudbal 14.09.2016 | 18:00
Grujić: Sljedeća sezona je sigurno moja!
Grujić je istakao da će sledeća sigurno biti njegova.

"Nije mi bilo lako na pripremama, velika je razlika između Srbije i Premijer lige, ovde je fudbal na višem nivou. Sve je teže, ali trudim se i prilagođavam. Ogromna mi je čast da igram sa najboljim fudbalerima na svetu, potrudiću se da se izborim za minutažu i napredujem. Uveren sam da će sledeća sezona da bude moja i da ću pokazati sve što mogu", izjavio je Grujić za sajt kluba.

Reprezentativni vezista osvrnuo se na dolazak među 'Crvene' i prepreke na koje je naišao.

"Bilo je teško u predsezoni, posebno zbog mene jer sam došao ovde gde je sve na mnogo višem nivou. Trčanje i vežbe na treninzima mnogo su teže, ali i dalje učim i siguran sam da ću se adaptirati. Ponosan sam što mogu da radim sa ovakvim sručnim štabom i siguran sam da će sve biti kako treba".

On je ponovio da je klub veoma sličan Crvenoj zvezdi u kojoj je odrastao.

"Postoji skoro ista harmonija između kluba i navijaca, osetim je na svakom koraku. I Zvezda i Liverpul funkcionišu kao porodica. Svuda gde smo bili ljudi bodre Liverpul, to sam primetio tokom letnje turneje", poručio je Grujić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar