Звездине муке пред Вјечити дерби: И Вијеира пропушта дуел у Хумској?!

Предраг Сикимић неће бити у саставу због суспензије, док најбољи стрелац Суперлиге има великих проблема са скочним зглобом.

Фудбал 14.09.2016 | 17:30
Звездине муке пред Вјечити дерби: И Вијеира пропушта дуел у Хумској?!
Почела је недеља предигре пред 152. вечити дерби, а Црвена звезда могла би нови окршај са Партизаном могла да дочека уз велико питање - ко ће водити навалу актуелног шампиона?

Уместо да се у Љутице Богдана баве припремом тактике за сусрет највећих противника,Спортски журнал пише да је највећа мука црвено-белих да ли ће Уго Вијеира бити способан да изађе на терен стадиона у Хумској. 

Најбољи стрелац Суперлиге поново има проблем са скочним зглобом, због чега би врло лако могао да остане ван строја.
"Не знам да ли ћу бити спреман за дерби", потврдио је и сам Вијеира у краткој изјави Журналу.

У питању је и исти тип повреде који је Вијеиру мучио и на претходном вечитом дербију у априлу ове године, када га је са трибина посматрао селектор Португалије Фернандо Сантош. Стрелац шест првенствених погодака ове сезоне је због проблема са зглобом већ паузирао пет дана и пропустио меч са Бачком. Међутим, како значајног побољшања стања нема, врло је могуће да ће навалу актуелног српског шампиона предводити -Петар Орландић!

Додуше, у ротацији ће вероватно имати подршку недавно регистрованог Стефана Илића, који досад још није конкурисао за тим.

Подсећања ради, меч у Хумској прескочиће и Предраг Сикимић због црвеног картона у Новом Пазару, а право играња стиче тек од сусрета у Челареву у мечу Купа, 21. септембра. 

Једина добра ствар по Црвену звезду у овом тренутку је та што се Петар Орландић налази у налету одличне форме, јер је противничке мреже тресао већ четири пута. 

Али остаје да се види да ли ће Вијеира бити у могућности да заигра. Шансе су у овом тренутку јако мале...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар