Zvezdine muke pred Vječiti derbi: I Vijeira propušta duel u Humskoj?!

Predrag Sikimić neće biti u sastavu zbog suspenzije, dok najbolji strelac Superlige ima velikih problema sa skočnim zglobom.

Fudbal 14.09.2016 | 17:30
Zvezdine muke pred Vječiti derbi: I Vijeira propušta duel u Humskoj?!
Počela je nedelja predigre pred 152. večiti derbi, a Crvena zvezda mogla bi novi okršaj sa Partizanom mogla da dočeka uz veliko pitanje - ko će voditi navalu aktuelnog šampiona?

Umesto da se u Ljutice Bogdana bave pripremom taktike za susret najvećih protivnika,Sportski žurnal piše da je najveća muka crveno-belih da li će Ugo Vijeira biti sposoban da izađe na teren stadiona u Humskoj. 

Najbolji strelac Superlige ponovo ima problem sa skočnim zglobom, zbog čega bi vrlo lako mogao da ostane van stroja.
"Ne znam da li ću biti spreman za derbi", potvrdio je i sam Vijeira u kratkoj izjavi Žurnalu.

U pitanju je i isti tip povrede koji je Vijeiru mučio i na prethodnom večitom derbiju u aprilu ove godine, kada ga je sa tribina posmatrao selektor Portugalije Fernando Santoš. Strelac šest prvenstvenih pogodaka ove sezone je zbog problema sa zglobom već pauzirao pet dana i propustio meč sa Bačkom. Međutim, kako značajnog poboljšanja stanja nema, vrlo je moguće da će navalu aktuelnog srpskog šampiona predvoditi -Petar Orlandić!

Doduše, u rotaciji će verovatno imati podršku nedavno registrovanog Stefana Ilića, koji dosad još nije konkurisao za tim.

Podsećanja radi, meč u Humskoj preskočiće i Predrag Sikimić zbog crvenog kartona u Novom Pazaru, a pravo igranja stiče tek od susreta u Čelarevu u meču Kupa, 21. septembra. 

Jedina dobra stvar po Crvenu zvezdu u ovom trenutku je ta što se Petar Orlandić nalazi u naletu odlične forme, jer je protivničke mreže tresao već četiri puta. 

Ali ostaje da se vidi da li će Vijeira biti u mogućnosti da zaigra. Šanse su u ovom trenutku jako male...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar