Видео: Што да станем кад још могу...!

Франческо Тоти још једном за викенд био јунак Роме!

Фудбал 17.09.2016 | 20:30
Видео: Што да станем кад још могу...!
Још једном. Колико год се Лучано Спалети труди да га скрајне и тврдоглаво минимизира његову улогу, Франческо Тоти наставља да одушевљава. И да спашава Рому.

Легендарни капитен опет је угасио пожар на Олимпику, иако су на њему данас владале елементарне непогоде у виду поплаве. На почетку беше 1:2, а на крају 3:2, јер је управо чувена „десетка“ окренула меч у корист Вучице.

Иоако одбија похвале и први план ставља тимски учинак.

„Утакмицу не добија један, него 11 играча. Покушао сам да допринесем што више могу по уласку на терен, али цела екипа је та која је преокренула резултат“, рекао је Тоти.

Одлучујући гол дао је из једанаестерца, у трећем минуту надоканде.

„Први пут сам се мало уплашио шта ће се десити ако промашим. Било је веома важно да крунишем меч асистенцијом (Едину Џеку, оп. ау) и победничким голом. Осим тога, пуцао сам испод јужне трибине, тако да нисам смео да промашим на тој страни“.

Франческо Тоти ће 27. септембра прославити 40. рођендан. И још се држи. На радост свих љубитеља фудбала.

„ Терен је једино мерило. Ако сам у оваквој кондицији, ако сам спреман и ако имам прави приступ, што да станем“, пита се Тоти и хвали навијаче који су му опет клицали. „Ја сам Римљанин. И Романиста, тако да је веза са трибином и навијачима природна. Логично је и што су узвикивали моје име. Кад је тако могу само да пружим свој максимум“.



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

17.09.2016 20:11

Легендо! Сад си бољи од Роналда и Бејла!

ОДГОВОРИТЕ