Video: Što da stanem kad još mogu...!

Frančesko Toti još jednom za vikend bio junak Rome!

Fudbal 17.09.2016 | 20:30
Video: Što da stanem kad još mogu...!
Još jednom. Koliko god se Lučano Spaleti trudi da ga skrajne i tvrdoglavo minimizira njegovu ulogu, Frančesko Toti nastavlja da oduševljava. I da spašava Romu.

Legendarni kapiten opet je ugasio požar na Olimpiku, iako su na njemu danas vladale elementarne nepogode u vidu poplave. Na početku beše 1:2, a na kraju 3:2, jer je upravo čuvena „desetka“ okrenula meč u korist Vučice.

Ioako odbija pohvale i prvi plan stavlja timski učinak.

„Utakmicu ne dobija jedan, nego 11 igrača. Pokušao sam da doprinesem što više mogu po ulasku na teren, ali cela ekipa je ta koja je preokrenula rezultat“, rekao je Toti.

Odlučujući gol dao je iz jedanaesterca, u trećem minutu nadokande.

„Prvi put sam se malo uplašio šta će se desiti ako promašim. Bilo je veoma važno da krunišem meč asistencijom (Edinu Džeku, op. au) i pobedničkim golom. Osim toga, pucao sam ispod južne tribine, tako da nisam smeo da promašim na toj strani“.

Frančesko Toti će 27. septembra proslaviti 40. rođendan. I još se drži. Na radost svih ljubitelja fudbala.

„ Teren je jedino merilo. Ako sam u ovakvoj kondiciji, ako sam spreman i ako imam pravi pristup, što da stanem“, pita se Toti i hvali navijače koji su mu opet klicali. „Ja sam Rimljanin. I Romanista, tako da je veza sa tribinom i navijačima prirodna. Logično je i što su uzvikivali moje ime. Kad je tako mogu samo da pružim svoj maksimum“.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kum

17.09.2016 20:11

Legendo! Sad si bolji od Ronalda i Bejla!

ODGOVORITE