А шта Рене Зелвегер каже о 'оним' фоткама?

Пре две године, сви су били запањени фотографијама Рене Зелвегер на којима је глумица изгледала непрепознатљиво. Нагађали су да је то последица естетских операција, а ево шта она каже о томе.

Забава 03.09.2016 | 15:28
А шта Рене Зелвегер каже о 'оним' фоткама?
Рене је и тада говорила да се није оперисала, мада никога није успела да убеди у то. Сада је опширније објаснила зашто се њено лице толико променило.

У том периоду, пре две године, глумица је била са пријатељицом у Лос Анђелесу, а догађај на којем су је фотографи "уловили" тако промењену, дошао је само месец дана након што је њеној пријатељици дијагностикована неуролошка болест.

"Разлог зашто сам се уопште појавила на том догађају јер што је она желела да иде са мном, како би се појавила на црвеном тепиху и доказала себи да је та ужасна болест није победила", рекла је Рене.

Глумица додаје да јој је тада физички изглед био последње на уму јер је бринула за своју пријатељицу. Она додаје да се није оперисала јер се никада није плашила старења.

"Мислим да жена постаје занимљивија када стари. Младост и лепота имају своје време и то је супер. Али, то је тако површно и траје само у одређеном животном периоду. Када сазревате, не само да постајете старији, већ постајете заиста ви, најбоља верзија себе, боља и интересантнија. То је моћнија врста лепота, она вреднија. Осим тога - ја не желим да останем иста! Радознала сам да видим шта је следеће!"


2012.

2013.

2014.

2015.
Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар