A šta Rene Zelveger kaže o 'onim' fotkama?

Pre dve godine, svi su bili zapanjeni fotografijama Rene Zelveger na kojima je glumica izgledala neprepoznatljivo. Nagađali su da je to posledica estetskih operacija, a evo šta ona kaže o tome.

Zabava 03.09.2016 | 15:28
A šta Rene Zelveger kaže o 'onim' fotkama?
Rene je i tada govorila da se nije operisala, mada nikoga nije uspela da ubedi u to. Sada je opširnije objasnila zašto se njeno lice toliko promenilo.

U tom periodu, pre dve godine, glumica je bila sa prijateljicom u Los Anđelesu, a događaj na kojem su je fotografi "ulovili" tako promenjenu, došao je samo mesec dana nakon što je njenoj prijateljici dijagnostikovana neurološka bolest.

"Razlog zašto sam se uopšte pojavila na tom događaju jer što je ona želela da ide sa mnom, kako bi se pojavila na crvenom tepihu i dokazala sebi da je ta užasna bolest nije pobedila", rekla je Rene.

Glumica dodaje da joj je tada fizički izgled bio poslednje na umu jer je brinula za svoju prijateljicu. Ona dodaje da se nije operisala jer se nikada nije plašila starenja.

"Mislim da žena postaje zanimljivija kada stari. Mladost i lepota imaju svoje vreme i to je super. Ali, to je tako površno i traje samo u određenom životnom periodu. Kada sazrevate, ne samo da postajete stariji, već postajete zaista vi, najbolja verzija sebe, bolja i interesantnija. To je moćnija vrsta lepota, ona vrednija. Osim toga - ja ne želim da ostanem ista! Radoznala sam da vidim šta je sledeće!"


2012.

2013.

2014.

2015.
Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar