Касандра показала сина

Глумицу Кораиму Торес домаћа публика памти по улози Касандре у истоименој латино сапуници. Каријеру је ставила у други план откако је засновала породицу, коју је све до сада крила од јавности.

Забава 28.08.2016 | 18:09
Касандра показала сина
Како се "Касандра" емитовала прије више од 20 година, Кораима и даље ужива велику популарност и у латинској Америци и на нашим просторима. Глумица има 43 године, а задржала је љепоту која јој је донијела титулу једне од најлепших латино звијезда. Поред тога, може да се похвали завидном фигуром због које изгледа бар двоструко млађе.

И док се на друштвеним мрежама често хвали својим трбушњацима, ријетко када ћете на њеном профилу видјети чланове њене породице.

"Знате да не говорим много о себи јер ми то није пријатно. Ипак, морам да признам да ми је интеракција са вама на друштвеним мрежама предивно искуство и мало по мало трудићу се да то промјеним. Ово је моја највећа љубав, син Ману Николас", објавила је Кораима и од обожаватељки одмах почела да добија понуде да јој буду снајке.



Кораима је Мануа добила са супругом, колумбијским глумцем Николасом Монтером, са којим ове године слави 20 година брака.

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар