Видео: Муслин звао Стојиљковића, забринут за Живковића!

Селектор Србије накнадно на списак играча за меч против Ирске уврстио нападача Браге.

Фудбал 25.08.2016 | 17:30
Видео: Муслин звао Стојиљковића, забринут за Живковића!
Славољуб Муслин био је приморан да у репрезентацију Србије позове Николу Стоиљковића за први меч квалификација за Светско првенство у Русији, против Републике Ирске, 5. септембра у Београду.

Он је такву одлуку донео јер није сигуран да ли ће моћи да рачуна на Андрију Живковића.

"Андрија Живковић се налази под великим упитником због повреде и због тога сам одлучио да упутим позив Николи Стојиљковићу", рекао је Муслин.

Селектор Србије саопштио је 18. августа списак играча за премијерни дуел са Републиком Ирском на коме се налази 26 играча. Да ли ће још неко са тог списак остати ван конкуренције, знаће се наредних дана.

"Чуо сам се и са Зораном Тошићем који се повредио у дресу ЦСКА. У првом тренутку се мислило да је повреда теже природе, али после прегледа његово стање изгледа боље. Он ће доћи на окупљање, али тек ћемо да видимо у којој мери можемо да рачунамо на његове услуге", изјавио је селектор Србије.

Фудбалски савез Србије кренуо је у кампању "Подржи Орлове" која би требало да привуче навијаче на утакмице репрезентације. Након што су навијаче јавно позвали капитенфудбалског клуба Партизан Саша Илић и капитен кошаркашког клуба Црвена звезда Лука Митровић, исто то је урадио и наш познати глумац Драган Бјелогрлић који у промотивном споту позвао навијаче на дуел са Републиком Ирском.

"Вратимо фудбал које му припада. Да фудбал постане спорт на који смо поносни", поручио је Бјела.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар