Video: Muslin zvao Stojiljkovića, zabrinut za Živkovića!

Selektor Srbije naknadno na spisak igrača za meč protiv Irske uvrstio napadača Brage.

Fudbal 25.08.2016 | 17:30
Video: Muslin zvao Stojiljkovića, zabrinut za Živkovića!
Slavoljub Muslin bio je primoran da u reprezentaciju Srbije pozove Nikolu Stoiljkovića za prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske, 5. septembra u Beogradu.

On je takvu odluku doneo jer nije siguran da li će moći da računa na Andriju Živkovića.

"Andrija Živković se nalazi pod velikim upitnikom zbog povrede i zbog toga sam odlučio da uputim poziv Nikoli Stojiljkoviću", rekao je Muslin.

Selektor Srbije saopštio je 18. avgusta spisak igrača za premijerni duel sa Republikom Irskom na kome se nalazi 26 igrača. Da li će još neko sa tog spisak ostati van konkurencije, znaće se narednih dana.

"Čuo sam se i sa Zoranom Tošićem koji se povredio u dresu CSKA. U prvom trenutku se mislilo da je povreda teže prirode, ali posle pregleda njegovo stanje izgleda bolje. On će doći na okupljanje, ali tek ćemo da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njegove usluge", izjavio je selektor Srbije.

Fudbalski savez Srbije krenuo je u kampanju "Podrži Orlove" koja bi trebalo da privuče navijače na utakmice reprezentacije. Nakon što su navijače javno pozvali kapitenfudbalskog kluba Partizan Saša Ilić i kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Luka Mitrović, isto to je uradio i naš poznati glumac Dragan Bjelogrlić koji u promotivnom spotu pozvao navijače na duel sa Republikom Irskom.

"Vratimo fudbal koje mu pripada. Da fudbal postane sport na koji smo ponosni", poručio je Bjela.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar