Лукас глуми без хонорара

Фолк певач добио улогу коцкара у филму “Јесен Самураја”, редитеља Данила Бећковића.

Забава 11.08.2016 | 08:26
Лукас глуми без хонорара
У ЉУБАВНОМ филму са много смеха и нежних емоција “Јесен самураја”, редитеља Данила Бећковића, једну од споредних улогу добио је фолк певач Аца Лукас. У просторијама Радио Београда, у уторак је снимљена сцена са музичком звездом, у којој певач није морао много да глуми, јер игра коцкара. Аца је прихватио филмску понуду, али је одбио хонорар.

- Хонорар узимам за оне ствари којима се јако добро бавим - рекао је Аца пре снимања. - Ово ми је изазов и ако се будем показао као добар глумац, биће и већих улога и добрих хонорара.

Поред Петра Стругара, који тумачи главну улогу, у филму играју Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Андрија Милошевић, Катарина Жутић и Весна Тривалић, коју Лукас сврстава међу омиљене домаће глумице. Певач тврди да се ниједног тренутка није двоумио да ли да прихвати улогу кад му је понуђено да стане раме уз раме са врхунским глумцима. И екипа филма је задовољна како се Аца снашао у овој улози, сцену је снимио брзо, а партнер му је био македонски глумац Владо Јовановски. Премијера филма је заказана за 3. октобар у Сава центру.

Новости
фото: новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Код нас је све могуће

11.08.2016 10:11

Ја не бих никад ангажовао овог клошара из ноћих клубова ни као споредну улогу.

ОДГОВОРИТЕ