Lukas glumi bez honorara

Folk pevač dobio ulogu kockara u filmu “Jesen Samuraja”, reditelja Danila Bećkovića.

Zabava 11.08.2016 | 08:26
Lukas glumi bez honorara
U LjUBAVNOM filmu sa mnogo smeha i nežnih emocija “Jesen samuraja”, reditelja Danila Bećkovića, jednu od sporednih ulogu dobio je folk pevač Aca Lukas. U prostorijama Radio Beograda, u utorak je snimljena scena sa muzičkom zvezdom, u kojoj pevač nije morao mnogo da glumi, jer igra kockara. Aca je prihvatio filmsku ponudu, ali je odbio honorar.

- Honorar uzimam za one stvari kojima se jako dobro bavim - rekao je Aca pre snimanja. - Ovo mi je izazov i ako se budem pokazao kao dobar glumac, biće i većih uloga i dobrih honorara.

Pored Petra Strugara, koji tumači glavnu ulogu, u filmu igraju Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Vesna Trivalić, koju Lukas svrstava među omiljene domaće glumice. Pevač tvrdi da se nijednog trenutka nije dvoumio da li da prihvati ulogu kad mu je ponuđeno da stane rame uz rame sa vrhunskim glumcima. I ekipa filma je zadovoljna kako se Aca snašao u ovoj ulozi, scenu je snimio brzo, a partner mu je bio makedonski glumac Vlado Jovanovski. Premijera filma je zakazana za 3. oktobar u Sava centru.

Novosti
foto: novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kod nas je sve moguće

11.08.2016 10:11

Ja ne bih nikad angažovao ovog klošara iz noćih klubova ni kao sporednu ulogu.

ODGOVORITE