Крстајић: Максимална подршка тренеру и играчима!

Резултати бијељинског Радника у прва четири кола нису охрабрујући, али Управа клуба на челу са Младеном Крстајићем вјерује у свој стручни штаб и играче и даје им максималну подршку у даљем раду.

Фудбал 10.08.2016 | 20:30
Крстајић: Максимална подршка тренеру и играчима!
Предсједник Радника из Бијељине Младен Крстајић сматра да Радник има квалитет. Истиче да је тим у резултатској кризи након испадања из квалификација за Лигу Европе, али се нада да ће плаво-бијели убрзо изаћи из ње и кренути у освајање бодова и стицање боље позиције на табели.

"Вјерујем у ове играче и рад стручног штаба, али не треба ми никакав алиби, који нисам имао ни док сам био играч, а поготово сада када сам на функцији предсједника клуба. Стручни штаб на челу са тренером Славком Петровићем има потпуну самосталност у раду, у који вјерујем и поштујем сваку њихову одлуку. Имамо екипу која је доста имијењена за разлику од оне која је изнијела терет најуспјешније сезоне од оснивања клуба. Довели смо појачања сходно нашим могућностима и скромном буџету. Треба имати на уму да играчи нису имали довољно одмора због обавеза које смо имали на међународној сцени. Али, све је то саставни дио фудбала, па играчима не треба пуно замјерити", истакао је Младен Крстајић.

Предсједник актуелног освајача Купа БиХ је нагласио да Радник очекује тешка сезона.

"Пред нама је нови систем такмичења, којем се требамо прилагодити, јер је напорно и захтијева много одрицања. Послије годину и по дана успјеха, разумљиво је да долази до пада у игри. То се дешава и у већим клубовима, гдје професионализам достиже сами врх схватања фудбалске филозофије, и потпуно је нормално да се дешавају успони и падови. Моја подршка играчима је максимална и никада неће изостати. Ствари треба гледати позитивно, не треба да се оптерећују. Стојим и даље при томе да имамо квалитетну екипу и да ћемо временом свој квалитет показати на терену", поручио је први човјек клуба из Бијељине.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар