ОИ - Јевтићева љута: Када се заврше Игре, рећи ћу много тога!

Српска атлетичарка Оливера Јевтић рекла је да је љута јер ће на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру први пут после 26 година бити без подршке.

Остали спортови 10.08.2016 | 22:15
ОИ - Јевтићева љута: Када се заврше Игре, рећи ћу много тога!
"Ово су ми пете олимпијске игре, али имам осећај као да су прве. Страх ме је, идем без логистичке подршке, без тренера. Први пут после 26 година тренер не иде са мном. Када додјем у село мораћу сама да се сналазим, сама да организујем, да тражим помоћ из других земаља. Осећања су ми помешана и јако ми је жао", рекла је Јевтићева.

Оливера Јевтић, која ће наступити у маратону, отпутовала је на Олимпијске игре са српским рвачима. Како је рекла, неће да их "баксузира", већ ће после такмичења имати "много тога да каже".

"Није добро када се уноси негативна енергија. После Олимпијских игара и маратона ћу имати много тога да кажем, да истерам из срца", рекла је она.

Јевтићева је истакла да се у Рију нада најбољем резултату у последњих шест година.

"Имам лепе успомене из Бразила, две победе у Новогодишњим тркама у тој земљи и много ми одговара та страна. Борићу се са Богом и са собом и даћу све од себе. Не знам стазу, али добро познајем Рио. Покренула сам се последња два месеца, јако сам задовољна формом и очекујем бољи резултат у маратону него што сам имала у последњих шест година", рекла је Оливера Јевтић.

Упитано за њено здравствено стање и да ли је добро, Јевтићева је одговорила: "Јесам, хвала Богу, то ме једино држи у свему".

Оливера Јевтић ће маратон на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру трчати у недељу, 14. августа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар