Бишевац поново у Француској?!

Марсељ чека зелено светло и папире! Српски штопер би могао поново да се врати у Лигу где је пружао најбоље партије.

Фудбал 25.07.2016 | 11:30
Бишевац поново у Француској?!
Деловало је на први поглед да је Милан Бишевац направио добар потез када је задужио опрему Лација после година проведених у Француској. Међутим, Бишевац и Лацио нису били добар спој. 

Због тога српски штопер би врло брзо поново могао да крене пут земље у којој је пружао најбоље партије у досадашњој каријери, а Марсељ спремно чека.

Како пишу француски медији, пре свих Франс Фудбал, Олимпик се нада да би Лацио у најскорије време могао да заиста раскине уговор са некадашњим играчем Црвене звезде, Ланса, Валенсијана, Пари Сен Жермена и Лиона, чиме би добио зелено светло да крене у офанзиву. 

Лацио је, како се наводи, покренуо поступак за споразумни прекид сарадње и посао би требало да буде завршен врло брзо, чим се две стране буду договориле око методе растанка. Марсељ је озбиљно загризао за Бишевца, којег види као стуб одбране у тиму који ће овог лета бити потпуно реновиран.

Бишевац је у Лацио стигао прошле зиме и за шест месеци одиграо је 15 утакмица и постигао један гол. Међутим, није задовољио укусе управе клуба, а посебно тренера Симонеа Инзагија, који жели младе снаге у свом тиму. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар