Видео: Тоти о Скудету, жабама, пиџами, YМЦА...!

Капитен Роме Франческо Тоти жели да каријеру заврши титулом у Серији А, али признаје да ће бити тешко јер постоји "јачи тим".

Фудбал 18.07.2016 | 13:30
Видео: Тоти о Скудету, жабама, пиџами, YМЦА...!
Тоти ће у септембру напунити 40 година, а предстојећа сезона ће му вероватно бити последња у каријери.

"Тригорија је мој дом, овде сам одрастао. Провео дивних 25 година током којих је било лепих и ружних тренутака, али сам увек давао све од себе за Ромине боје. Некада сам имао успеха, некад не. Захвалан сам за оно што сам остварио", рекао је Тоти.

Рома је током Тотијеве каријере освојила само једну титулу, 2001, када је у тиму био и Габријел Батитстута, а последњих пет година доминира Јувентус.

"Биће тешко јер су они тренутно снажнији тим. Сви имамо исти циљ, свако од нас жели титулу, али су они тренутно јачи. Када би неко рекао да ћемо ове сезоне освојити титулу, завршио бих каријеру. Имам уговор на шест година као директор, па ако ме не избаце остајем", исткао је Тоти.

Тоти је навијачима одговарао на разна питања, о шалама са саиграчима, друштвеним мрежама, популарности у Риму...

"Најбоља шала коју смо имали била је са Филипеом Мексесом. Он се плашио жаба, једне ноћи смо се у 11 сати ушуњали у његову собу и оставили једну. Када је ушао полудео је, хтео је да искочи кроз прозор.

Не користим друштвене мреже, ако радиш нешто, ради то добро, иначе немој да губиш време. Било је боље када смо људе звали преко говорница. Сада ако на тренутак промолиш нос одмах си на Твитеру или Фејсбуку.

Нисам био у Виа дел Корсо (главна улица у старом центру Рима) десет година. Није да не желим да идем, али чим дођем завршим тако што потписујем аутограме на тргу Пополо. Када бих ставио картон са својим ликом било би исто. Али, срећан сам што не морам да идем у куповину са супругом Илари. Могу да је пошаљем саму", нашалио се капитен Роме.

Неке навијаче је занимало у каквој пиџами Тоти спава.

"Спавам го. Волим да будем свеж ујутру. Потребно је време да се пробудим. Не могу да поднесем пиџаму, чак ни мајицу", одговорио је Тоти.

На почетку припрема за нову сезону у центру пажње навијача је словачки репрезентативац играч Норбер Гјомбер, којем певају песму групе Вилиџ Пипл (Тхе Виллаге Пеопле) YМЦА с његовим именом.

"Норбер је у депресији. Није то очекивао, а Василис Торосидис га зеза више од свих. Песма се чује ујутру, поподне, увече, он не може да издржи. Полудеће! Мислите да се шалим, али пустићу вам да чујете", рекао је Тоти, узео телефон и пустио снимак Торосидиса и Кевина Стротмана који певају песму о Гјомберу, на одушевљење присутних навијача.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар