Video: Toti o Skudetu, žabama, pidžami, YMCA...!

Kapiten Rome Frančesko Toti želi da karijeru završi titulom u Seriji A, ali priznaje da će biti teško jer postoji "jači tim".

Fudbal 18.07.2016 | 13:30
Video: Toti o Skudetu, žabama, pidžami, YMCA...!
Toti će u septembru napuniti 40 godina, a predstojeća sezona će mu verovatno biti poslednja u karijeri.

"Trigorija je moj dom, ovde sam odrastao. Proveo divnih 25 godina tokom kojih je bilo lepih i ružnih trenutaka, ali sam uvek davao sve od sebe za Romine boje. Nekada sam imao uspeha, nekad ne. Zahvalan sam za ono što sam ostvario", rekao je Toti.

Roma je tokom Totijeve karijere osvojila samo jednu titulu, 2001, kada je u timu bio i Gabrijel Batitstuta, a poslednjih pet godina dominira Juventus.

"Biće teško jer su oni trenutno snažniji tim. Svi imamo isti cilj, svako od nas želi titulu, ali su oni trenutno jači. Kada bi neko rekao da ćemo ove sezone osvojiti titulu, završio bih karijeru. Imam ugovor na šest godina kao direktor, pa ako me ne izbace ostajem", istkao je Toti.

Toti je navijačima odgovarao na razna pitanja, o šalama sa saigračima, društvenim mrežama, popularnosti u Rimu...

"Najbolja šala koju smo imali bila je sa Filipeom Meksesom. On se plašio žaba, jedne noći smo se u 11 sati ušunjali u njegovu sobu i ostavili jednu. Kada je ušao poludeo je, hteo je da iskoči kroz prozor.

Ne koristim društvene mreže, ako radiš nešto, radi to dobro, inače nemoj da gubiš vreme. Bilo je bolje kada smo ljude zvali preko govornica. Sada ako na trenutak promoliš nos odmah si na Tviteru ili Fejsbuku.

Nisam bio u Via del Korso (glavna ulica u starom centru Rima) deset godina. Nije da ne želim da idem, ali čim dođem završim tako što potpisujem autograme na trgu Popolo. Kada bih stavio karton sa svojim likom bilo bi isto. Ali, srećan sam što ne moram da idem u kupovinu sa suprugom Ilari. Mogu da je pošaljem samu", našalio se kapiten Rome.

Neke navijače je zanimalo u kakvoj pidžami Toti spava.

"Spavam go. Volim da budem svež ujutru. Potrebno je vreme da se probudim. Ne mogu da podnesem pidžamu, čak ni majicu", odgovorio je Toti.

Na početku priprema za novu sezonu u centru pažnje navijača je slovački reprezentativac igrač Norber Gjomber, kojem pevaju pesmu grupe Vilidž Pipl (The Village People) YMCA s njegovim imenom.

"Norber je u depresiji. Nije to očekivao, a Vasilis Torosidis ga zeza više od svih. Pesma se čuje ujutru, popodne, uveče, on ne može da izdrži. Poludeće! Mislite da se šalim, ali pustiću vam da čujete", rekao je Toti, uzeo telefon i pustio snimak Torosidisa i Kevina Strotmana koji pevaju pesmu o Gjomberu, na oduševljenje prisutnih navijača.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar