Шта раде у Хумској кад виде да их зову за Михајловића?!

А звали су Реал Сосиједад, Леверкузен, Фјорентина, Еспањол...

Фудбал 23.07.2016 | 21:00
Шта раде у Хумској кад виде да их зову за Михајловића?!
Како сад ствари стоје изгледа да ће челници Партизана успети да сачувају пролетос најбољег играча тима. Чак се и не осврћу на позиве европских клубова, вољних да ангажују Немању Михајловића у актуленом прелазном року.

Мада је у једном тренутку спортски директор Парног ваљка Ивица Илиев напоменуо како бивши крилни везиста Рада и Душан Влаховић, као најтраженији изданак омладинске школе, не могу да напусте клуб за мање од 5.000.000 евра појединачног обештећења и да нема шансе да обојица буду оду истовремено, чини се их цени црно-бели цене и више од тога. Упорни у намери да не пусте двојицу талентованих офанзиваца.

“У овом тренутку нема вести о будућности Михајловића, јер Партизна чак и не жели да саслуша понуде. Једноставно, Немања није на тржишту. Клуб не жели да га прода овог лета, чак ни да седне за преговарачки сто”, испричао је Бојан Остојић, агент 21-годишњег фудбалера за италијански Тутомеркато.

А Италијанима је Михајловић интересантан, јер се налази на радару Фјорентине.

“Тачно је, али понављам: у Партизану не желе ни телефонску слушалицу да подигну да саслушају понуду иностраних клубова”.

Њих има. Не само из Италије. Раније се помињао турски Галатасарај, па белгијски Андерлехт, међутим, листа је све дужа.

“Велико је интересовање. Звали су ме Реал Сосиједад, Еспањол, Бајер из Леверкузена…”,открио је Бојан Остојић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар