Šta rade u Humskoj kad vide da ih zovu za Mihajlovića?!

A zvali su Real Sosijedad, Leverkuzen, Fjorentina, Espanjol...

Fudbal 23.07.2016 | 21:00
Šta rade u Humskoj kad vide da ih zovu za Mihajlovića?!
Kako sad stvari stoje izgleda da će čelnici Partizana uspeti da sačuvaju proletos najboljeg igrača tima. Čak se i ne osvrću na pozive evropskih klubova, voljnih da angažuju Nemanju Mihajlovića u aktulenom prelaznom roku.

Mada je u jednom trenutku sportski direktor Parnog valjka Ivica Iliev napomenuo kako bivši krilni vezista Rada i Dušan Vlahović, kao najtraženiji izdanak omladinske škole, ne mogu da napuste klub za manje od 5.000.000 evra pojedinačnog obeštećenja i da nema šanse da obojica budu odu istovremeno, čini se ih ceni crno-beli cene i više od toga. Uporni u nameri da ne puste dvojicu talentovanih ofanzivaca.

“U ovom trenutku nema vesti o budućnosti Mihajlovića, jer Partizna čak i ne želi da sasluša ponude. Jednostavno, Nemanja nije na tržištu. Klub ne želi da ga proda ovog leta, čak ni da sedne za pregovarački sto”, ispričao je Bojan Ostojić, agent 21-godišnjeg fudbalera za italijanski Tutomerkato.

A Italijanima je Mihajlović interesantan, jer se nalazi na radaru Fjorentine.

“Tačno je, ali ponavljam: u Partizanu ne žele ni telefonsku slušalicu da podignu da saslušaju ponudu inostranih klubova”.

Njih ima. Ne samo iz Italije. Ranije se pominjao turski Galatasaraj, pa belgijski Anderleht, međutim, lista je sve duža.

“Veliko je interesovanje. Zvali su me Real Sosijedad, Espanjol, Bajer iz Leverkuzena…”,otkrio je Bojan Ostojić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar