Сјајна вијест за Жељка: Весели, ипак, не мијења клуб!

Менаџер чешког кошаркаша потврдио да се он ипак неће "отиснути" у НБА, већ да остаје у Фенербахчеу. И то три сезоне!

Кошарка 11.07.2016 | 09:45
Сјајна вијест за Жељка: Весели, ипак, не мијења клуб!
Промена плана!

Упркос томе што је по доласку у Београду ексклузивно открио да је постао слободан играч и да то вероватно значи да ће се још једном окушати у НБА лиги - Јан Весели је само седам дана касније договорио продужетак сарадње са својим досадашњим клубом.

Јан Весели (26) ће и у наредне три сезоне носити дрес турског Фенербахчеа са којим је био вицепрвак Европе и шампион Турске у сезони иза нас, а финансијски детаљи уговора нису познати.

Ту информацију је на Тwиттеру потврдио његов менаџер Александар Рашковић, а потом и сам Весели, и тако, ваљда, ставио тачку на причу око евентуалне промене клуба сјајног чешког кошаркаша.

Он је претходну недељу провео у Београду где је покушао да се са својом репрезентацијом избори за место на Олимпијским играма, али га је баш репрезентација Србије зауставила у полуфиналу.

Овај момак из Остраве је кошаркашку каријеру почео у Словану, потом је три сезоне провео у Партизану, да би се потом отиснуо "преко океана" до Вашингтона. Играо је за Визардсе до 2014. године када је трејдован у Нагетсе, а последње две сезоне играо је за Фенербахче.

"Сјајна сезона је иза нас, али нисмо све завршили. Фенербахче је велики клуб са највишим амбицијама. Зато сам одлучио да останем у клубу чије амбиције и ја делим и где још увек могу да се развијам као кошаркаш и као особа. Радујем се наредној сезони и драго ми је што сам део "породице" Фенербахче. Људи, имамо нека незавршена посла...", написао је он на Инстаграм профилу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар