Sjajna vijest za Željka: Veseli, ipak, ne mijenja klub!

Menadžer češkog košarkaša potvrdio da se on ipak neće "otisnuti" u NBA, već da ostaje u Fenerbahčeu. I to tri sezone!

Košarka 11.07.2016 | 09:45
Sjajna vijest za Željka: Veseli, ipak, ne mijenja klub!
Promena plana!

Uprkos tome što je po dolasku u Beogradu ekskluzivno otkrio da je postao slobodan igrač i da to verovatno znači da će se još jednom okušati u NBA ligi - Jan Veseli je samo sedam dana kasnije dogovorio produžetak saradnje sa svojim dosadašnjim klubom.

Jan Veseli (26) će i u naredne tri sezone nositi dres turskog Fenerbahčea sa kojim je bio viceprvak Evrope i šampion Turske u sezoni iza nas, a finansijski detalji ugovora nisu poznati.

Tu informaciju je na Twitteru potvrdio njegov menadžer Aleksandar Rašković, a potom i sam Veseli, i tako, valjda, stavio tačku na priču oko eventualne promene kluba sjajnog češkog košarkaša.

On je prethodnu nedelju proveo u Beogradu gde je pokušao da se sa svojom reprezentacijom izbori za mesto na Olimpijskim igrama, ali ga je baš reprezentacija Srbije zaustavila u polufinalu.

Ovaj momak iz Ostrave je košarkašku karijeru počeo u Slovanu, potom je tri sezone proveo u Partizanu, da bi se potom otisnuo "preko okeana" do Vašingtona. Igrao je za Vizardse do 2014. godine kada je trejdovan u Nagetse, a poslednje dve sezone igrao je za Fenerbahče.

"Sjajna sezona je iza nas, ali nismo sve završili. Fenerbahče je veliki klub sa najvišim ambicijama. Zato sam odlučio da ostanem u klubu čije ambicije i ja delim i gde još uvek mogu da se razvijam kao košarkaš i kao osoba. Radujem se narednoj sezoni i drago mi je što sam deo "porodice" Fenerbahče. Ljudi, imamo neka nezavršena posla...", napisao je on na Instagram profilu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar