Принцеза Дајана знала какав јој се крај спрема?

Британска принцеза Дајана погинула је пре скоро 20 година, у саобраћајној несрећи у Паризу, када се аутомобили у ком је била са својом вереником Додијем ел Фаједом, закуцао у зид тунела. Након њене смрти, појавиле су се разне верзије о животу и смрти вољене британске принцезе, а сама Дајана никада није била жена која је пристајала да прећуткује истину.

Занимљивости 09.07.2016 | 11:41
Принцеза Дајана знала какав јој се крај спрема?
Након што су кренули њени проблеми у браку са принцом Чарлсом, Дајана, снажна и пркосна жена која није хтела да ћути, у једном од најшокантнијих интервјуа које је икада дао неки припадник краљевске породице одлучила је да за Би-Би-Си проговори о најмрачнијим тајнама унутар породице.

 Тако је Дајана, након што ју је новинар питао да ли мисли да ће икада бити краљица, одговорила негативно, уз образложење:

- Волела бих да будем краљица људских срца, у људским срцима. Али не видим себе као краљицу ове земље. Мислим да много људи не би желело да будем краљица. Када кажем "много људи" мислим на окружење у којем сам се удала. Јер они су одлучили да сам небитна - рекла је својевремено принцеза.

На питање новинара зашто сматра да ју је краљевска породица одредила као небитну, принцеза је одговорила:

- Зато што радим ствари другачије. Јер не поштујем правила. Јер ме води срце, а не глава, иако ми је то створило проблеме у ономе што радим. Схватам то. Али неко мора да изађе и воли народ и да им то покаже.

Дајана је у интервјуу говорила и о томе да је краљевска породица види као сметњу.

- Виде ме као некакву претњу. Овде сам да радим добре ствари. Нисам уништитељ. Свака јака жена у историји морала је да иде сличним путем. Мислим да је снага та која ствара забуну и страх. Зашто је она јака? Одакле јој то? Где ће то да употреби? Зашто је јавност још увек подржава? - рекла је тада принцеза Дајана.

Блиц
Фото: инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

пип

09.07.2016 19:43

Ипак је остала краљица срца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

09.07.2016 20:17

и арапи су је вољели

ОДГОВОРИТЕ