Полиција покреће истрагу против Чарлија Шина

Холивудски глумац Чарли Шин гостовао је недавно у емисији "Тодаy" у којој је говорио о два случаја у којима своје партнерке није обавестио да је ХИВ позитиван. Међутим, како је по закону државе Калифорније био у обавези то да уради, америчка полиција разматра могућност да покрену истрагу против глумца.

Забава 23.06.2016 | 08:26
Полиција покреће истрагу против Чарлија Шина
Иако је глумац, од момента када је вест о његовој болести преплавила таблоиде, упорно инсистирао на тврдњи да ниједног сексуалног партнера није изложио ризику од заразе, чини се да глумац ипак није поступио исправно поготово јер је пропустио да обавести две партнерке о својој болести.
Управо због тога, калифорнијска полиција разматра могућност да покрене истрагу против Шина, јер је по закону ове државе био у обавези да обавести партнере о свом здравственом стању. Осим тога, бивша Шинова вереница Брет Роси, већ је поднела тужбу против глумца, јер су, како је образложила "пет пута имали секс" пре него што ју је глумац обавестио о свом здравственом стању.

Са друге стране, Бри Олсен, још једна Шинова бивша девојка, открила је да је глумац, током везе, није обавестио да је ХИВ позитиван.

Блиц
фото: тодаy.цом

Коментари / 0

Оставите коментар