Policija pokreće istragu protiv Čarlija Šina

Holivudski glumac Čarli Šin gostovao je nedavno u emisiji "Today" u kojoj je govorio o dva slučaja u kojima svoje partnerke nije obavestio da je HIV pozitivan. Međutim, kako je po zakonu države Kalifornije bio u obavezi to da uradi, američka policija razmatra mogućnost da pokrenu istragu protiv glumca.

Zabava 23.06.2016 | 08:26
Policija pokreće istragu protiv Čarlija Šina
Iako je glumac, od momenta kada je vest o njegovoj bolesti preplavila tabloide, uporno insistirao na tvrdnji da nijednog seksualnog partnera nije izložio riziku od zaraze, čini se da glumac ipak nije postupio ispravno pogotovo jer je propustio da obavesti dve partnerke o svojoj bolesti.
Upravo zbog toga, kalifornijska policija razmatra mogućnost da pokrene istragu protiv Šina, jer je po zakonu ove države bio u obavezi da obavesti partnere o svom zdravstvenom stanju. Osim toga, bivša Šinova verenica Bret Rosi, već je podnela tužbu protiv glumca, jer su, kako je obrazložila "pet puta imali seks" pre nego što ju je glumac obavestio o svom zdravstvenom stanju.

Sa druge strane, Bri Olsen, još jedna Šinova bivša devojka, otkrila je da je glumac, tokom veze, nije obavestio da je HIV pozitivan.

Blic
foto: today.com

Komentari / 0

Ostavite komentar