Јувентус: Домино ефекат послије одласка Морате...!

Стара дама би да заведе Алексиса Санчеза! Нападач Арсенала је примарна жеља Јувентуса, а ту је и Ромелу Лукаку који је скупљи!

Фудбал 25.06.2016 | 14:15
Јувентус: Домино ефекат послије одласка Морате...!
Прелазак Алвара Морате из Јувентуса у Реал Мадрид изазваће наредних дана домино ефекат у којем ће многи клубови морати да потраже новог нападача. 

Са једне стране ту је сама судбина Шпанца који ће вероватно бити још једном продат током лета, јер је мадридски тим само искористио клаузулу коју има да га откупи за 30.000.000 евра и после дуплира зараду, а профит ће бити усмерен у куповину нових талентованих фудбалера по укусу Зинедина Зидана.

Стара дама је та која сада тражи новог нападача, а италијански трансфер гуру Ђанлука Ди Марцио је синоћ, током вечери у којој је пажња публике била усмерена ка Европском првенству у Француској, узбунио Арсенал и Евертон тврдњом да су Алексис Санчез иРомелу Лукаку примарне жеље управе Јувентуса.  

Како је агент Белгијанца већ изјавио недавно да његов клијент неће у Серију А, јасно је да је омалени Чилеанац који је процењен на 55.000.000 евра топ мета торинског гиганта за ово лето.

„Главна мета Јувентуса је Алексис Санчез, фудбалер којег су желели још док је играо у Барселони, али их је Арсенал претекао. Од тада нису престали да га прате и скаутирају. Спомиње се и Лукаку, али због превелике цене и интересовања богатијих тимова није реално да Јуве покуша да доведе Белгијанца овог лета“, истакао је Ди Марцио. 

Преостале мете Јувентуса за шпиц напада су Марио Геце (Бајерн), Единсон Кавани (ПСЖ),Габријел Жезус (Палмеирас), Кеита Балде (Лацио), Ћиро Имобиле (Севиља), Аркадијуш Милик(Ајакс). Али, о њима ће се у Торину дискутовати тек ако пропадне идеја са Алексисом Санчезом који би се, уколико се трансфер реализује, вратио у Серију А после пет година. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар