Juventus: Domino efekat poslije odlaska Morate...!

Stara dama bi da zavede Aleksisa Sančeza! Napadač Arsenala je primarna želja Juventusa, a tu je i Romelu Lukaku koji je skuplji!

Fudbal 25.06.2016 | 14:15
Juventus: Domino efekat poslije odlaska Morate...!
Prelazak Alvara Morate iz Juventusa u Real Madrid izazvaće narednih dana domino efekat u kojem će mnogi klubovi morati da potraže novog napadača. 

Sa jedne strane tu je sama sudbina Španca koji će verovatno biti još jednom prodat tokom leta, jer je madridski tim samo iskoristio klauzulu koju ima da ga otkupi za 30.000.000 evra i posle duplira zaradu, a profit će biti usmeren u kupovinu novih talentovanih fudbalera po ukusu Zinedina Zidana.

Stara dama je ta koja sada traži novog napadača, a italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio je sinoć, tokom večeri u kojoj je pažnja publike bila usmerena ka Evropskom prvenstvu u Francuskoj, uzbunio Arsenal i Everton tvrdnjom da su Aleksis Sančez iRomelu Lukaku primarne želje uprave Juventusa.  

Kako je agent Belgijanca već izjavio nedavno da njegov klijent neće u Seriju A, jasno je da je omaleni Čileanac koji je procenjen na 55.000.000 evra top meta torinskog giganta za ovo leto.

„Glavna meta Juventusa je Aleksis Sančez, fudbaler kojeg su želeli još dok je igrao u Barseloni, ali ih je Arsenal pretekao. Od tada nisu prestali da ga prate i skautiraju. Spominje se i Lukaku, ali zbog prevelike cene i interesovanja bogatijih timova nije realno da Juve pokuša da dovede Belgijanca ovog leta“, istakao je Di Marcio. 

Preostale mete Juventusa za špic napada su Mario Gece (Bajern), Edinson Kavani (PSŽ),Gabrijel Žezus (Palmeiras), Keita Balde (Lacio), Ćiro Imobile (Sevilja), Arkadijuš Milik(Ajaks). Ali, o njima će se u Torinu diskutovati tek ako propadne ideja sa Aleksisom Sančezom koji bi se, ukoliko se transfer realizuje, vratio u Seriju A posle pet godina. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar