''Турнир пријатељства'': Војводина скинула круну Звезди у Бијељини!

Новосађани чаробни са беле тачке! Војводина ће бити представник Србије у финалу на Турниру Пријатељства, после пенал победе над црвено-белима – 6:4!

Фудбал 28.05.2016 | 15:20
''Турнир пријатељства'': Војводина скинула круну Звезди у Бијељини!

Звезда није одбранила титулу у Бијељини. Нашао се мајстор и за црвено-беле на кадетском Турниру Пријатељства. Српско полуфинале завршено је маестралним извођењем пенала новосадске Војводине, која је после рулета била боља од великог ривала из Београда – 6:4.

Меч је у регуларном делу завршен 1:1. Био је то праведан исход, пошто је публика у етно селу Станишић видела борбену, што би рекли навијачи праву првенствену утакмицу. Црвена звезда је повела у 18.минуту. После одличне акције и центаршута са десне стране, најбоље се снашао Гаврић и прецизним ударцем сместио лопту у мрежу.

Имала је Црвена звезда велику помоћ навијача у Бијељини. Међутим, гласу са трибина успела су да се одупру деца Војводине. После само девет минута Куртуши је изједначио резултат.

Није било много изгледних прила у наставку, Звезда је имала благу иницијативу. А током једанаестераца Новосађани су демонстрирали хладнокрвност. Погодили су свих пет пенала, док је њихов голман Тороман одбранио један шут и трасирао им пут у финале.

Извор: моззартспорт

Фото: Турнир пријатељства.цом

Коментари / 0

Оставите коментар