''Turnir prijateljstva'': Vojvodina skinula krunu Zvezdi u Bijeljini!

Novosađani čarobni sa bele tačke! Vojvodina će biti predstavnik Srbije u finalu na Turniru Prijateljstva, posle penal pobede nad crveno-belima – 6:4!

Fudbal 28.05.2016 | 15:20
''Turnir prijateljstva'': Vojvodina skinula krunu Zvezdi u Bijeljini!

Zvezda nije odbranila titulu u Bijeljini. Našao se majstor i za crveno-bele na kadetskom Turniru Prijateljstva. Srpsko polufinale završeno je maestralnim izvođenjem penala novosadske Vojvodine, koja je posle ruleta bila bolja od velikog rivala iz Beograda – 6:4.

Meč je u regularnom delu završen 1:1. Bio je to pravedan ishod, pošto je publika u etno selu Stanišić videla borbenu, što bi rekli navijači pravu prvenstvenu utakmicu. Crvena zvezda je povela u 18.minutu. Posle odlične akcije i centaršuta sa desne strane, najbolje se snašao Gavrić i preciznim udarcem smestio loptu u mrežu.

Imala je Crvena zvezda veliku pomoć navijača u Bijeljini. Međutim, glasu sa tribina uspela su da se odupru deca Vojvodine. Posle samo devet minuta Kurtuši je izjednačio rezultat.

Nije bilo mnogo izglednih prila u nastavku, Zvezda je imala blagu inicijativu. A tokom jedanaesteraca Novosađani su demonstrirali hladnokrvnost. Pogodili su svih pet penala, dok je njihov golman Toroman odbranio jedan šut i trasirao im put u finale.

Izvor: mozzartsport

Foto: Turnir prijateljstva.com

Komentari / 0

Ostavite komentar