Гдје су данас и шта раде глумци из серије “Беверли Хилс”

“Беверли Хилс, 90210” била је једна од најпопуларнијих серија током деведесетих, али где су данас њене звезде?

Забава 23.05.2016 | 09:42
Гдје су данас и шта раде глумци из серије “Беверли Хилс”

Прошло је више од 25 година откако је премијерно приказана прва епизода серије “Беверли Хилс. Ово су судбине њених глумаца:

Џени Гарт

Џени Гарт је после снимања имала среће. Глумила је у многим мањим серијама, ситкомима и ТВ филмовима. 2002. године је играла сестру Аманде Бинс у ситцому “Wхат И Лике Абоут Yоу”. Серија је окончана након четири сезоне. 2014. години Џени се поновно сусрела са својом колегиницом Тори Спелинг у краткотрајном ситкому “Мистерy Гирлс”. Иначе, Џени се развела од супруга након 12 година брака, с којим има троје деце. У мемоару из 2014. је проговорила о свом приватном животу.

Јан Зиринг

2007. је Зиринг требало је да буде водитељ емисије “Тхе Прице Ис Ригхт”, али је посао добио Дру Кери. Неколико година касније његова каријера је отишла у помало чудном смеру – наступао је као стрипер у Лас Вегасу. Јан је отац двоје деце са супругом Ерин Кристин Лудвиг с којом је у браку од 2010. године. То је његов други брак. Први пут је био ожењен Плаyбоy зечицом Ники Шилер. Каријеру је освежио улогом у филмовима “Схаркнадо”.ж

Брајан Остин Грин

Брајан Остин Грин је остао на малим екранима. Појављивао се у серијама “Смаллвилле”, “Очајне домаћице”, “Терминатор: Тхе Сарах Цоннор Цхроницлес” и у серији Чарлија Шина “Ангер Манагемент”. Најпознатији је можда по својој турбулентној вези с глумицом Меган Фокс с којом има двојицу синова. 2015. су предали папире за развод, а у 2016. години дочекало их је изненађење - Меган је затруднела, а Брајан је потврдио да је отац детета.

Тори Спелинг

Тори Спелинг је можда најпраћенија звезда ове серије. Најпознатија је по свом турбулентном браку с Дином Мекдермотом, који ју је преварио с много млађом девојком. Своје проблеме у браку одлучили су да поделе са светом па имају свој ријалити шоу. Дин је престао да се појављује у шоу, јер је почело да му смета, како каже, дељење прљавог веша са телевизијском публиком. Пар се нашао и у финансијским проблемима, а заједно имају четворо деце.

Џејсон Присли

Глумац је 2002. године имао несрећу на тренингу Кентуцкy Ауто Рацинг Спеедwаy у којој је умало погинуо. Тркама се бавио скоро десет година, а након несреће задобио је тешке телесне повреде и клинички био мртав 45 секунди након судара. Иначе, појављивао се у серијама “Мy Наме Ис Еарл”, “ЦСИ” и “Пyсцх”. Такође је радио и иза камере као редитељ. Џејсон је 2005. године оженио козметичарку Наоми Лауде с којом има двоје деце.

Лук Пери

Лук Пери се као и колеге, појављивао у ТВ серијама. 2001. појавио се у серији “Оз”, “Лаw анд Ордер”, “Wилл и Граце”. Пер је био ожењен продавачицом намештаја Мини Шарп с којом има двоје деце – Џека и Софи. Развео се 2003. године.

Шенон Доерти

Шенон Доерти је напустила серију у четвртој сезони након трачева о њеном размаженом понашању на сету. У мемоарима Тори тврди да је она заслужна за то што је Доерти добила отказ. Након тога појавила се у серији “Цхармед”, али је и ту имала проблеме са остатком поставе и напустила је серију 2001. 2015. години Доерти је потврдила да се бори с раком дојке.

Б 92

 

Коментари / 0

Оставите коментар