Gdje su danas i šta rade glumci iz serije “Beverli Hils”

“Beverli Hils, 90210” bila je jedna od najpopularnijih serija tokom devedesetih, ali gde su danas njene zvezde?

Zabava 23.05.2016 | 09:42
Gdje su danas i šta rade glumci iz serije “Beverli Hils”

Prošlo je više od 25 godina otkako je premijerno prikazana prva epizoda serije “Beverli Hils. Ovo su sudbine njenih glumaca:

Dženi Gart

Dženi Gart je posle snimanja imala sreće. Glumila je u mnogim manjim serijama, sitkomima i TV filmovima. 2002. godine je igrala sestru Amande Bins u sitcomu “What I Like About You”. Serija je okončana nakon četiri sezone. 2014. godini Dženi se ponovno susrela sa svojom koleginicom Tori Speling u kratkotrajnom sitkomu “Mistery Girls”. Inače, Dženi se razvela od supruga nakon 12 godina braka, s kojim ima troje dece. U memoaru iz 2014. je progovorila o svom privatnom životu.

Jan Ziring

2007. je Ziring trebalo je da bude voditelj emisije “The Price Is Right”, ali je posao dobio Dru Keri. Nekoliko godina kasnije njegova karijera je otišla u pomalo čudnom smeru – nastupao je kao striper u Las Vegasu. Jan je otac dvoje dece sa suprugom Erin Kristin Ludvig s kojom je u braku od 2010. godine. To je njegov drugi brak. Prvi put je bio oženjen Playboy zečicom Niki Šiler. Karijeru je osvežio ulogom u filmovima “Sharknado”.ž

Brajan Ostin Grin

Brajan Ostin Grin je ostao na malim ekranima. Pojavljivao se u serijama “Smallville”, “Očajne domaćice”, “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” i u seriji Čarlija Šina “Anger Management”. Najpoznatiji je možda po svojoj turbulentnoj vezi s glumicom Megan Foks s kojom ima dvojicu sinova. 2015. su predali papire za razvod, a u 2016. godini dočekalo ih je iznenađenje - Megan je zatrudnela, a Brajan je potvrdio da je otac deteta.

Tori Speling

Tori Speling je možda najpraćenija zvezda ove serije. Najpoznatija je po svom turbulentnom braku s Dinom Mekdermotom, koji ju je prevario s mnogo mlađom devojkom. Svoje probleme u braku odlučili su da podele sa svetom pa imaju svoj rijaliti šou. Din je prestao da se pojavljuje u šou, jer je počelo da mu smeta, kako kaže, deljenje prljavog veša sa televizijskom publikom. Par se našao i u finansijskim problemima, a zajedno imaju četvoro dece.

Džejson Prisli

Glumac je 2002. godine imao nesreću na treningu Kentucky Auto Racing Speedway u kojoj je umalo poginuo. Trkama se bavio skoro deset godina, a nakon nesreće zadobio je teške telesne povrede i klinički bio mrtav 45 sekundi nakon sudara. Inače, pojavljivao se u serijama “My Name Is Earl”, “CSI” i “Pysch”. Takođe je radio i iza kamere kao reditelj. Džejson je 2005. godine oženio kozmetičarku Naomi Laude s kojom ima dvoje dece.

Luk Peri

Luk Peri se kao i kolege, pojavljivao u TV serijama. 2001. pojavio se u seriji “Oz”, “Law and Order”, “Will i Grace”. Per je bio oženjen prodavačicom nameštaja Mini Šarp s kojom ima dvoje dece – Džeka i Sofi. Razveo se 2003. godine.

Šenon Doerti

Šenon Doerti je napustila seriju u četvrtoj sezoni nakon tračeva o njenom razmaženom ponašanju na setu. U memoarima Tori tvrdi da je ona zaslužna za to što je Doerti dobila otkaz. Nakon toga pojavila se u seriji “Charmed”, ali je i tu imala probleme sa ostatkom postave i napustila je seriju 2001. 2015. godini Doerti je potvrdila da se bori s rakom dojke.

B 92

 

Komentari / 0

Ostavite komentar