Сјајна вијест! Петровић још двије године на клупи Радника!

Иако се спекулисало да ће тренер Радника Славко Петровић по окончању сезоне преузети Сарајево, од тога неће бити ништа.

Фудбал 20.05.2016 | 18:40
Сјајна вијест! Петровић још двије године на клупи Радника!

Трофејни стручњак који је са семберским клубом освојио Куп Босне и Херцеговине предводиће Бијељинце још двије године, потвђено је на званичној Фејсбук страници Радника.

"Протекло је три дана од историјског успјеха Радника, који је побједом над Слободом од 3:0 освојио Куп БиХ, те стекао услове да се такмичи на међународној сцени. Предсједник клуба Младен Крстајић уз велику помоћ градоначелника Бијељине, Миће Мићића постигао је договор око продужења сарадње са тренером Славком Петровићем", наведено је на страници семберског клуба.

И предсједник Радника Младен Крстајић потврдио је да је договорен продужетак сарадње са Петровићем.

"Велика ми је част и задовољство да обавјестим ширу спортску јавност да смо постигли договор са тренером Славком Петровићем о сарадњи у наредне двије године, што је велика ствар за наш клуб. Велике заслуге има и градоначелник Мићо Мићић, који је утицао на останак Славка Петровића на кормилу Радника", рекао је Крстајић и додао да је и првотимац Радника Самир Мемишевић добио позив у А селекцију БиХ, док је наш везни играч Дино Бешировић такође добио позив за репрезентативну селекцију БиХ до 23 године.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Александар

20.05.2016 17:20

Свака цаст и само напријед , одлицан тренер који зна да слози екипу,хвала му на великом успјеху који је остварио са Радником и усрецио велики број бијељанаца.

ОДГОВОРИТЕ