Sjajna vijest! Petrović još dvije godine na klupi Radnika!

Iako se spekulisalo da će trener Radnika Slavko Petrović po okončanju sezone preuzeti Sarajevo, od toga neće biti ništa.

Fudbal 20.05.2016 | 18:40
Sjajna vijest! Petrović još dvije godine na klupi Radnika!

Trofejni stručnjak koji je sa semberskim klubom osvojio Kup Bosne i Hercegovine predvodiće Bijeljince još dvije godine, potvđeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Radnika.

"Proteklo je tri dana od istorijskog uspjeha Radnika, koji je pobjedom nad Slobodom od 3:0 osvojio Kup BiH, te stekao uslove da se takmiči na međunarodnoj sceni. Predsjednik kluba Mladen Krstajić uz veliku pomoć gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića postigao je dogovor oko produženja saradnje sa trenerom Slavkom Petrovićem", navedeno je na stranici semberskog kluba.

I predsjednik Radnika Mladen Krstajić potvrdio je da je dogovoren produžetak saradnje sa Petrovićem.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da obavjestim širu sportsku javnost da smo postigli dogovor sa trenerom Slavkom Petrovićem o saradnji u naredne dvije godine, što je velika stvar za naš klub. Velike zasluge ima i gradonačelnik Mićo Mićić, koji je uticao na ostanak Slavka Petrovića na kormilu Radnika", rekao je Krstajić i dodao da je i prvotimac Radnika Samir Memišević dobio poziv u A selekciju BiH, dok je naš vezni igrač Dino Beširović takođe dobio poziv za reprezentativnu selekciju BiH do 23 godine.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aleksandar

20.05.2016 17:20

Svaka cast i samo naprijed , odlican trener koji zna da slozi ekipu,hvala mu na velikom uspjehu koji je ostvario sa Radnikom i usrecio veliki broj bijeljanaca.

ODGOVORITE