НЕ Муслину и Србији! Али, зато ДА Тумби и Црној Гори!

Иако га је нови селектор накнадно позвао на окупљање "орлова" млади дефанзивац има другачије планове.

Фудбал 20.05.2016 | 19:20
НЕ Муслину и Србији! Али, зато ДА Тумби и Црној Гори!

После омладинског стажа у репрезентативним категоријама Србије, Филип Стојковић (23) наступаће за "А" селекцију Црне Горе!

Иако је млади дефанзивац Чукаричког недавно добио позив Славољуба Муслина за предстојеће контролне утакмице "орлова", већ је дао реч Црногорцима да ће играти за њих.

"Још пре три месеца сам одлучио да обучем дрес Црне Горе. Контактирали су ме људи из ФСЦГ, добио сам пасош, држављанство и не би сада било у реду да погазим дату реч. Селектору Љубиши Тумбаковићу бићу на располагању за утакмице које нас чекају следеће недеље" истакао је Стојковић у разговору за дневни лист "Информер".

Момак рођен у Београду постаће, дакле, још један у низу српских играча који ће обући дрес "соколова". Не тако давно је исти избор направио и његов саиграч из Чукаричког Станиша Мандић.

"Као што сам рекао, преломио сам још одавно, када нисам ни знао да ли сам у плановима селектора Србије. Никаквих проблема нисам имао, нити постоји нека позадина свега овога, једноставно сам прихватио позив Црне Горе. Наравно, за "орлове" ћу увек навијати, у репрезентацији ми игра кум, много мојих пријатеља и свим срцем им желим да се пласирају на Светско првенство у Русији", додао је Стојковић, некадашњи "ђак" Звезде, који је и овог лета жеља свог бившег клуба.

На прво окупљање Црногораца он ће отићи већ предстојећег викенда. Избраници Љубише Тумбаковића одиграће до краја маја два контролна меча - против селекције домаће лиге 25. маја и против Турске у Анталији, четири дана касније,

"Спреман сам да одговорим на све задатке. Радујем се што ћу сарађивати са стручњаком какав је Љубиша Тумбаковић, а верујем да ћемо имати и успеха у предстојећим квалификацијама", подвукао је Филип Стојковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар