NE Muslinu i Srbiji! Ali, zato DA Tumbi i Crnoj Gori!

Iako ga je novi selektor naknadno pozvao na okupljanje "orlova" mladi defanzivac ima drugačije planove.

Fudbal 20.05.2016 | 19:20
NE Muslinu i Srbiji! Ali, zato DA Tumbi i Crnoj Gori!

Posle omladinskog staža u reprezentativnim kategorijama Srbije, Filip Stojković (23) nastupaće za "A" selekciju Crne Gore!

Iako je mladi defanzivac Čukaričkog nedavno dobio poziv Slavoljuba Muslina za predstojeće kontrolne utakmice "orlova", već je dao reč Crnogorcima da će igrati za njih.

"Još pre tri meseca sam odlučio da obučem dres Crne Gore. Kontaktirali su me ljudi iz FSCG, dobio sam pasoš, državljanstvo i ne bi sada bilo u redu da pogazim datu reč. Selektoru Ljubiši Tumbakoviću biću na raspolaganju za utakmice koje nas čekaju sledeće nedelje" istakao je Stojković u razgovoru za dnevni list "Informer".

Momak rođen u Beogradu postaće, dakle, još jedan u nizu srpskih igrača koji će obući dres "sokolova". Ne tako davno je isti izbor napravio i njegov saigrač iz Čukaričkog Staniša Mandić.

"Kao što sam rekao, prelomio sam još odavno, kada nisam ni znao da li sam u planovima selektora Srbije. Nikakvih problema nisam imao, niti postoji neka pozadina svega ovoga, jednostavno sam prihvatio poziv Crne Gore. Naravno, za "orlove" ću uvek navijati, u reprezentaciji mi igra kum, mnogo mojih prijatelja i svim srcem im želim da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji", dodao je Stojković, nekadašnji "đak" Zvezde, koji je i ovog leta želja svog bivšeg kluba.

Na prvo okupljanje Crnogoraca on će otići već predstojećeg vikenda. Izbranici Ljubiše Tumbakovića odigraće do kraja maja dva kontrolna meča - protiv selekcije domaće lige 25. maja i protiv Turske u Antaliji, četiri dana kasnije,

"Spreman sam da odgovorim na sve zadatke. Radujem se što ću sarađivati sa stručnjakom kakav je Ljubiša Tumbaković, a verujem da ćemo imati i uspeha u predstojećim kvalifikacijama", podvukao je Filip Stojković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar