Михајловић: Жене не требају да причају о фудбалу!

Сада већ бивши тренер Милана Синиша Михајловић поручио је да жене не би требало да причају о фудбалу, али уз нагласак да није сексиста.

Фудбал 17.04.2016 | 13:20
Михајловић: Жене не требају да причају о фудбалу!

“Нисам сексиста, али мислим да жене не би требало да причају о фудбалу. Нису компетентне да причају о томе”, рекао је Михајловић.

Михајловићева изјава долази после коментара које је изнела лепша половина Кевин-Принса Боатенга Мелиса Сата.

Сата је истакла да ће атмосфера у редовима ‘Росо-нера’ бити боља пошто је Кристијан Броки преузео вођење тимом пошто је Михајловићу у уторак уручен отказ на “Сан Сиру”.

“О оваквим ситуацијама можете да причате тек када су иза вас. Али, ја верујем да ће са Брокијем атмосфера у свлачионици и клубу ће бити много мирнија”, истакла је Сата, која је у вези са фудбалером Милана од 2011. године.

Михајловић је очигледно био љут због очигледних критика на његов рачун и одговорио је на шовинистички начин, а самим тим је изазвао сексистички скандал у Италији. Још није било реакција на изјаву српског стручњака, али ће их без сумње бити.

До промене на клупи Милана је дошло после низа од пет утакмица без победе, међу којима суи порази од Сасуола и Аталанте. ‘Росонери’ су тренутно шести на табели Серији А, а до краја сезоне је остало шест кола.

Коментари / 0

Оставите коментар