Mihajlović: Žene ne trebaju da pričaju o fudbalu!

Sada već bivši trener Milana Siniša Mihajlović poručio je da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu, ali uz naglasak da nije seksista.

Fudbal 17.04.2016 | 13:20
Mihajlović: Žene ne trebaju da pričaju o fudbalu!

“Nisam seksista, ali mislim da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu. Nisu kompetentne da pričaju o tome”, rekao je Mihajlović.

Mihajlovićeva izjava dolazi posle komentara koje je iznela lepša polovina Kevin-Prinsa Boatenga Melisa Sata.

Sata je istakla da će atmosfera u redovima ‘Roso-nera’ biti bolja pošto je Kristijan Broki preuzeo vođenje timom pošto je Mihajloviću u utorak uručen otkaz na “San Siru”.

“O ovakvim situacijama možete da pričate tek kada su iza vas. Ali, ja verujem da će sa Brokijem atmosfera u svlačionici i klubu će biti mnogo mirnija”, istakla je Sata, koja je u vezi sa fudbalerom Milana od 2011. godine.

Mihajlović je očigledno bio ljut zbog očiglednih kritika na njegov račun i odgovorio je na šovinistički način, a samim tim je izazvao seksistički skandal u Italiji. Još nije bilo reakcija na izjavu srpskog stručnjaka, ali će ih bez sumnje biti.

Do promene na klupi Milana je došlo posle niza od pet utakmica bez pobede, među kojima sui porazi od Sasuola i Atalante. ‘Rosoneri’ su trenutno šesti na tabeli Seriji A, a do kraja sezone je ostalo šest kola.

Komentari / 0

Ostavite komentar