Хајнс: Помислили смо ''поново ће се десити''...!

Крилни центар ЦСКА Кајл Хајнс каже да је диван осећај што је његов тим прекинуо лош низ и напокон освојио Евролигу.

Кошарка 17.05.2016 | 11:00
Хајнс: Помислили смо ''поново ће се десити''...!

Московљани су у финалу савладали Фенербахче са 101:96 после продужетка у мечу у којем су имали и 21 поен предности.

“Водили смо са толиком разликом, онда су они повели и дефинитивно је то било лоше за живце, али срећан сам што смо извукли. Изгледа да је ово био једини начин да прекинемо традицију. После толико срцепарајућих пораза на завршним турнирима, сви су помислили: ’О, ево их поново’. Желели смо да останемо чврсти и на крају смо постигли кључне поене“, рекао је Хајнс и додао:

“Лагао бих вас када бих рекао да нисмо помислили: ’Поново нам се дешава’. Ја сам био на другој страни пораза после +19 (у финалу с Олимпијакосом) и био сам део још две утакмице у којима смо испустили велику предност. Диван је осећај што смо променили причу, тако и треба да буде јер ЦСКА је велики клуб“.

Кори Хигинс је постигао 12 поена и био је важан део победе.

“Речи не могу да опишу како се осећам, за ово смо радили целе сезоне. Одличан тим и одлична атмосфера, имао сам диван, емотиван тренутак са тренером Итудисом после меча. Када су ме довели, многи су говорили: ’Шта он ради овде?’, а ја сам им рекао да ћу показати зашто су ме довели. И вдите ко сада стоји на шампионском постољу“, каже Американац.

Извор: Б92

 

Коментари / 0

Оставите коментар