Hajns: Pomislili smo ''ponovo će se desiti''...!

Krilni centar CSKA Kajl Hajns kaže da je divan osećaj što je njegov tim prekinuo loš niz i napokon osvojio Evroligu.

Košarka 17.05.2016 | 11:00
Hajns: Pomislili smo ''ponovo će se desiti''...!

Moskovljani su u finalu savladali Fenerbahče sa 101:96 posle produžetka u meču u kojem su imali i 21 poen prednosti.

“Vodili smo sa tolikom razlikom, onda su oni poveli i definitivno je to bilo loše za živce, ali srećan sam što smo izvukli. Izgleda da je ovo bio jedini način da prekinemo tradiciju. Posle toliko srceparajućih poraza na završnim turnirima, svi su pomislili: ’O, evo ih ponovo’. Želeli smo da ostanemo čvrsti i na kraju smo postigli ključne poene“, rekao je Hajns i dodao:

“Lagao bih vas kada bih rekao da nismo pomislili: ’Ponovo nam se dešava’. Ja sam bio na drugoj strani poraza posle +19 (u finalu s Olimpijakosom) i bio sam deo još dve utakmice u kojima smo ispustili veliku prednost. Divan je osećaj što smo promenili priču, tako i treba da bude jer CSKA je veliki klub“.

Kori Higins je postigao 12 poena i bio je važan deo pobede.

“Reči ne mogu da opišu kako se osećam, za ovo smo radili cele sezone. Odličan tim i odlična atmosfera, imao sam divan, emotivan trenutak sa trenerom Itudisom posle meča. Kada su me doveli, mnogi su govorili: ’Šta on radi ovde?’, a ja sam im rekao da ću pokazati zašto su me doveli. I vdite ko sada stoji na šampionskom postolju“, kaže Amerikanac.

Izvor: B92

 

Komentari / 0

Ostavite komentar