Закључен најбизарнији трансфер лета - Ћорлука у Бајерну?!

Спортске новости наводе да само формалности деле високог дефанзивца од селидбе у Минхен.

Фудбал 22.05.2016 | 08:00
Закључен најбизарнији трансфер лета - Ћорлука у Бајерну?!

Да је лош фудбалер - није. Напротив. Али није баш ни играч врхунске класе. Међутим, Ведран Ћорлука ће по свему судећи добити прилику да заигра за врхунски клуб. Према наводима немачких медија, али и хрватских Спортских новости у гласинама да се Бајерн интересује за 30-годишњег штопера не само да има дима, већ је посао скоро па завршен.

Спекулише се да ће трансфер штопера московске Локомотиве, раније играча Динама, Манчестер Ситија и Бајера из Леверкузена, бити вредан око 7.000.000 евра. Ако нешто у данима пред нама не крене по злу. Наравно, у конкуренцији Матса Хумелса и Џерома Боатенга тешко да ће за Ћорлуку бити места у првој постави Бавараца, осим ако Карло Анчелоти не одлучи да заигра са три штопера, али то је мало вероватно. Пре ће бити да је Ћорлука у плану како би закрпио руку која ће настати вероватним одласком Мехдија Бенатије.

Било како, чудесна шанса за Ћорлуку, посебно имајући у виду да му је већ 30 година. Па и то да баш не спада у топ штопере. Али у Минхену су имали добра искуства са Хрватима - Данијел Прањић и пре свега Ивица Олић и Марио Манџукић оставили су одличан утисак на Алијан арени и отворили врата и другим земљацима.

Подсетимо, још зимус се спекулисало да је Ћорлука занимљив немачком гиганту, али се Хрват није усудио због већ најављеног одласка Пепа Гвардиоле. Изгледа, ипак, да и Анчелоти има високо мишљење о 1,92 метара високом штоперу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар