Колико ће коштати свадба Ане Ивановић?

Наша тенисерка Ана Ивановић удаје се за немачког фудбалера Бастијан Швајнштајгера са којим је већ дуже време у вези, а све указује да ће то бити венчање из бајке. У најромантичнијем граду у Европи у Венецији, у суперлуксузном хотелу...

Забава 10.05.2016 | 14:00
Колико ће коштати свадба Ане Ивановић?

Весеље ће се одиграти у луксузном хотелу са седам звездица "Аман Гранд канал" у Венецији. Тамо ноћење кошта од 1.150 до 3.650 евра.

До сада се веровало да ће славље бити у Србији, али је пар ипак одабрао Италију.

"Ана није хтела свадбу у Београду или Србији, јер зна да би медијска пажња била неиздржива. Због тога, али и атрактивности хотела "Аман", пар се одлучио за Венецију. Свадба неће бити велика, до 100 званица, јер хотел и не може да прими много више људи", прича добро обавештен извор и додаје да Швајни није имао ништа против свадбе у нашој земљи, али је испунио жељу својој драгој која је пожелела иностранство.

Само за смештај званица младенци ће издвојити око 120.000 евра. Поред тога, мораће да плате превоз за госте, као и куваре и украшавање. Очекује се и да ће Ана носити венчаницу неке светски познате креаторке.

"Гостима ће бити обезбеђен превоз из Немачке и Србије до Венеције, као и два ноћења у "Аман" хотелу. Наравно, ангажовани су светски познати кувари и декоратери. Све ће коштати око милион евра", завршава извор.

Извор: Србија Данас/Ало

Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар