Koliko će koštati svadba Ane Ivanović?

Naša teniserka Ana Ivanović udaje se za nemačkog fudbalera Bastijan Švajnštajgera sa kojim je već duže vreme u vezi, a sve ukazuje da će to biti venčanje iz bajke. U najromantičnijem gradu u Evropi u Veneciji, u superluksuznom hotelu...

Zabava 10.05.2016 | 14:00
Koliko će koštati svadba Ane Ivanović?

Veselje će se odigrati u luksuznom hotelu sa sedam zvezdica "Aman Grand kanal" u Veneciji. Tamo noćenje košta od 1.150 do 3.650 evra.

Do sada se verovalo da će slavlje biti u Srbiji, ali je par ipak odabrao Italiju.

"Ana nije htela svadbu u Beogradu ili Srbiji, jer zna da bi medijska pažnja bila neizdrživa. Zbog toga, ali i atraktivnosti hotela "Aman", par se odlučio za Veneciju. Svadba neće biti velika, do 100 zvanica, jer hotel i ne može da primi mnogo više ljudi", priča dobro obavešten izvor i dodaje da Švajni nije imao ništa protiv svadbe u našoj zemlji, ali je ispunio želju svojoj dragoj koja je poželela inostranstvo.

Samo za smeštaj zvanica mladenci će izdvojiti oko 120.000 evra. Pored toga, moraće da plate prevoz za goste, kao i kuvare i ukrašavanje. Očekuje se i da će Ana nositi venčanicu neke svetski poznate kreatorke.

"Gostima će biti obezbeđen prevoz iz Nemačke i Srbije do Venecije, kao i dva noćenja u "Aman" hotelu. Naravno, angažovani su svetski poznati kuvari i dekorateri. Sve će koštati oko milion evra", završava izvor.

Izvor: Srbija Danas/Alo

Foto: Profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar