Бањалучки студенати у животној авантури

Између хиљада пријава из цијелог свијета, одабрано је 165 тимова који ће учествовати у такмичењу Ред Булл Цан Yоу Маке Ит?.

Република Српска 12.04.2016 | 17:54
Бањалучки студенати у животној авантури

Тимови су одабрани између 3.000 апликација захваљујући свом одважном духу, увјерљивом шарму и љубави према авантурама, а међу њима се нашао и тим Стоне Аге, који ће представљати БиХ, а који чине Новица Лакетић, Огњен Цвијановић и Вукашин Латиновић.

Они су јуче кренули у Единбург, одакле данас почињу путовање кроз Велику Британију да би на крају стигли до циља у Паризу користећи лименке Ред Булла као једино средство плаћања (превоз, храна, спавање).

Најбољи тренуци из њихове седмодневне авантуре моћи ће се пратити на Ред Булл ТВ од 12 до 19. априла, а такође, објављиваће фотографије на друштвеној мрежи Фејсбук под хештегом #‎цанyоумакеит16.

Сви чланови побједничког тима биће награђени ултимативном европском љетном авантуром, коју осигурава Цонтики.

Три члана побједничког тима биће позвани да овог љета буду Цонтикијеви амбасадори и уживају у путовањима широм Европе, уз осигуран смјештај и превоз.

Подсјећања ради, Ред Булл Цан Yоу Маке Ит? изазива трочлане тимове студената да крену на авантуру живота. У 2016. години, укупно ће 165 тимова из више од 50 земаља из цијелог свијета имати свега једну седмицу (12-19. април) да пропутују више од 1.000 километара широм Европе од једне од пет стартних тачака до циља у Паризу, користећи лименке Ред Булла као једину валуту. Дневни програм на Ред Булл ТВ пратиће њихове приче, а оцјењивање ће бити засновано на три фактора: Изазови на контролним пунктовима, пратиоци на социјалним мрежама и обављање задатака са ‘Листеавантура’.

Како је број пратиоца један од начина оцјењивања, управо и ви можете бити подршка овим младићима у њиховој авантури живота. Пратите, лајкујте и шерујте објаве на њиховим Фејсбук профилима:

Новица Лакетић

Вукашин Латиновић

Огњен Цвијановић

Извор: Бањалука.нет

Коментари / 0

Оставите коментар