Пет савјета корисницима Вибера

Вибер је популаран и широко распрострањен. Користе га у свим крајевима свијета, бесплатан је и углавном због тога веома атрактиван. Једноставан је за кориштење, а у неким земљама потпуно је поништио конкуренцију.

Информационе технологије 23.04.2016 | 14:08
Пет савјета корисницима Вибера

А они који га редовно користе и поред бројних недостатака, уживају у предностима које нуди не знајући за неке занимљиве могућности које нуди.

У наставку прочитајте пет савјета који ће вам помоћи у кориштењу Вибера, а које можда ниста знали.- Могуће је сакрити профилну слику од непознатих особа.

Врло често, када имате пропуштен позив, управо путем Вибера тражите идентитет особе која се крије иза непознатог броја. Ријетки знају да је могуће забранити незнанцима да виде ко сте.

Бирајте поставке-приватност и искључите опцију прикажи своју слику.

- Пронађите поставке-приватност, а потом искључите статус на мрежи. Тако ће ваш онлине статус бити скривен и нико неће знати да ли сте на мрежи.

- Вибер је могуће инсталирати и на рачунар што ће вам знатно олакшати његову употребу и убрзати комплетан процес. Много корисници заобилазе ову могућност рачунајући да је Вибер ипак апликација за мобилне уређаје.

- Ако желите да пријатељи не виде да је њихова порука стигла до вас, једноставно бирајте поставке-обавијести и опцију Прикажи преглед поруке. Једноставно је можете искључити и нико неће знати да ли сте и када прочитали поруку.

- Редовно бришите податке које Вибер аутоматски похрањује на ваш уређај. Меморија телефона могла би бити оптерећена па уређај ради спорије. У галерији пронађите аутоматски скинуте садржаје и убрзајте рад свог телефона.

Извор: Н1

Коментари / 0

Оставите коментар