Куп БиХ: Радник брани минималац на "Пецари"!

Фудбалери Радника ће покушати у сриједу у Широком Бријегу да остваре историјски пласман у финале Купа Босне и Херцеговине.

Фудбал 20.04.2016 | 11:20
Куп БиХ: Радник брани минималац на "Пецари"!

Бијељински тим је у првом сусрету у Семберији забиљежио минималну побједу (1:0) и покушаће да сачувају предност на "Пецари".

"Покушаћемо све наравно у Широком Бријегу, нећемо се предати јер имамо резултат који нам даје наду да можемо успјети да изборимо пласман у финале", рекао је тренер Радника Славко Петровић.

Осокољени убједљивом побједом над Слободом у Тузли (0:3), и Широкобријежани вјерују да могу надокнадити заостатак од једног гола и осигурати пласман у финале најмасовнијег такмичења у БиХ.

"Резултат из прве утакмице је незгодан, но и најбољи могући с обзиром на све што се збивало у Бијељини. С друге стране, ми можемо на 'Пецари' свакако постићи два, а ако буде требало и три гола. Ширина кадра и квалитет на нашој су страни, боља смо екипа од Радника и то ћемо у сриједу и доказати", изјавио је Славен Муса, шеф стручног штаба Широког Бријега.

Реванш утакмица полуфинала Купа БиХ између Широког Бријега и Радника игра се у сриједу на "Пецари" с почетком у 17.30 часова.

У другом полуфиналу састају се Слобода и Жељезничар (19.30 х), а Тузлаци имају предност из првог сусрета на "Грбавици" (1:2).

Коментари / 0

Оставите коментар