БиХ мора постати чланица Европске уније

Босна и Херцеговина је центар и срце западног Балкана, а западни Балкан је дио Европске уније и јасно је и очигледно да Босна и Херцеговина мора постати пуноправна чланица Европске уније, изјавио је европски комесар Јоханес Хан.

Босна и Херцеговина 12.04.2016 | 09:09
БиХ мора постати чланица Европске уније

Он је на манифестацији „Вечерњаков печат“, која се одржава у Мостару, добио награду за подршку БиХ на европском путу.

Нагласио је како награда изражава одлучност и велику посвећеност Европске уније, као и њега те његова тима да подрже Босну и Херцеговину на путу ка Европи.

“Били смо врло успјешни прошле године и много тога је урађено. Остало је још неколико ствари које је потребно ријешити ове године. Потребне су нам одлуке, тешке одлуке које су на лидерству ове земље. Ово је кључно и може се постићи”, казао је Хан током обраћања приликом снимљене предаје Вечерњаковог печата.

Он је поручио да ће увијек бити посвећени Босни и Херцеговини.

“Увјеравам вас да ћемо увијек бити овако одлучни и посвећени Босни и Херцеговини и њезиним европским тежњама”, поручио је Хан.

(Фена)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Чспајев

12.04.2016 07:27

Али Господине ми немамо еуропске тежње.ви сте у заблуди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сибир

12.04.2016 10:34

А ко то ? Руси

Name

сноуден

12.04.2016 10:16

Са оволиким степеном корупције и криминала теско пријатељу јер у Босни ни пред судом не мозес остварити ниједно право ако не дас кес или немас стелу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.04.2016 13:50

Од БиХ у ЕУ нажалост нема ништа и то у наредних неколико деценија. Дали требају да прођу деценије да бисмо то схватили? Ми треба да се окренемо себи, своме тржишту, својим снагама, а на ЕУ сам у међувремену постао веома алергичан толико да, да сам пас, досад би почео да уједам.

ОДГОВОРИТЕ