ЕЛ: Звезда први пут комплетна!

Дејан Радоњић моћи ће први пут ове сезоне да рачуна на све своје играче.

Кошарка 18.04.2016 | 15:40
ЕЛ: Звезда први пут комплетна!

Марко Гудурић сигурно ће играти против ЦСКА.

Бек Црвене звезде Телеком прескочио је претходне три утакмице свог тима због болести, из Београда пратио московске мечеве преко ТВ екрана, а у суботу се поново прикључио саиграчима.

Његовим повратком у тим, тренер Дејан Радоњић дошао је у ситуацију у каквој ове сезоне није био - да може да рачуна на све играче.

"Добро запажање. Било је различитих састава од почетка ове сезоне. Ништа ново за нас...", констатовао је тренер црвено-белих на конференцији за медије уочи трећег дуела Звезде и ЦСКА у Топ 8 фази Евролиге (понедељак, 20.45).

"Гудурић се враћа, али пауза је иза њега и то немала, која га је исцрпела. Биће са нама али није у статусу да ће бити на нивоу који је приказивао ове сезоне, посебно у Евролиги. Ипак, верујем да можемо да изађемо на паркет и да покушамо да одиграмо још један добар меч".

Недавно се у тим вратио и капитен Лука Митровић.

"Сви смо задовољни због тога. Као и код Гудурића, и код Луке важи да треба бити стрпљив. Уз пуну подршку свих, да се до краја, са свих аспеката, врати у оно што прижељкујемо, јер је то млад играч, пред којим је много година играња".

Радоњић је, ипак, упозорио да не треба стављати притисак на опорављеног Гудурића.

"Од Гудурића је немогуће очекивати да буде оно што смо навикли да од њега гледамо. Бићу досадан па ћу опет то поновити, јер се код нас све брзо заборавља", закључио је Звездин тренер.

Коментари / 0

Оставите коментар